ESSENTIAL THE PANTHER 3кг
69.90
лв.
ESSENTIAL THE PANTHER 3кг се изпълнява в две опаковки по 1.5кг!

Най-важното нещо за ESSENTIAL FOODS е нашите храни да помогнат на вашата котка да бъде здрава и да живее пълноценно и възможно най-дълго време.

ESSENTIAL the PANTHER е пълноценна храна без зърнени храни за котки, съобразена с три уникални начина на живот и фази. Прочетете до край, защото "The PANTHER" може да е точно това, което вие и вашата котка сте търсили, за да се насладите на живота максимално. И точно това се стремим да направим за всяко едно семейство, за което с гордост можем да сервираме нашите ястия.

ESSENTIAL the JAGUAR 3кг

  • Стерилизирани/кастрирани котки
    Нашата рецепта "The PANTHER" е разработена с цел за подпомагане поддържането на оптимален диапазон на рН на урината за оптимално здраве на пикочните пътища. Това е особено важно, след като котката е кастрирана. Стерилизирането може също да доведе до повишен апетит и/или промяна на метаболизма, което, ако не е добре контролирано, може да доведе до наднормено тегло на котката. "The PANTHER" е направен с оглед на тези ситуации. Винаги се консултирайте с a
    ветеринарен лекар, ако котката ви страда от повтарящи се проблеми с уринирането.
  • На закрито/Неактивни/С наднормено тегло
    Да бъдеш стаен тип котка не е непременно синоним на проблеми с теглото. Далеч от това. Но ако нискоактивен начин на живот води до натрупване на допълнително тегло или има нужда от диета за отслабване, "The PANTHER" е нашето решение за вас. "The PANTHER" е с по-ниско съдържание на мазнини от "The JAGUAR" и съдържа съставки, насочени към оптимален живот, включително пулп от цвекло и целулоза за подпомагане намаляването на космените топки.
  • По-възрастни котки (7+ години)
    С напредването на годините някои хранителни изисквания започват да налагат
    промяна. Като правило горещо ви препоръчваме продължавайте да използвате нашия невероятно популярен "The JAGUAR" чак до момента в живота, когато изглежда, че котката ви напълнява. "The PANTHER" гарантира, че се консумират по-малко калории, а добавеният L-Carnitine подпомага храносмилането на мазнините
    и подпомага този преход към по-заседнал начин на живот.
    Независимо от начина на живот, воден от вашата котка и етапа от живота
    това е, той или тя ще се насладят на факта, че всяка гранула е направена от изобилие от вкусни морски дарове. "The PANTHER" е всичко, което бихте очаквали от ESSENTIALS.
СЪСТАВКИ
  • Шотландска сьомга
    Атлантическата сьомга е богат източник на Омега 3
  • Бяла риба
    Бялата риба съдържа високи протеини и ниски мазнини
  • Херинга
    Богата на натурални масла и с ниско съдържание на мазнини
  • Дъгова пъстърва
    Уловена в река Авон, близо до Солсбъри, Англия
  • Пресни яйца
    Яйцата са богат източник на протеин, аминокиселини и витамин Б
  • Спанак
    Богат на фолиева киселина, желязо и лутеин
  • Червени боровинки
    Срещу инфекции на пикочните пътища, сърдечно-съдови заболявания и дори рак
  • Пребиотик
    MOS, FOS и люцерна. Имат благоприятен ефект върху стомашно-чревната флора
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Приготвена с прясна и сушена сьомга и бяла риба
70.0%
от които пресни продукти
30.0%
Протеини
44.0%
Мазнини
12.0%
Минерали/Сурова пепел
8.5%
Фибри
4.5%
Вода
5%
Омега 6
0.9%
Омега 3
3.4%
Калций
1.9%
Фосфор
1.5%
Глюкозамин
0.018%
Хондроитин
0.012%
Kcal/kg
3770
Рецепта
Прясно приготвена сьомга и бяла риба, сушена сьомга, минтай и херинга, Essential Omega 3 Oil, картофи, грах, леща, нахут, целулоза, фибри от цвекло, черен дроб, минерали, витамини, фруктоолигозахариди, маннолигозахариди, глюкозамин, хондроитин сулфат, сушена червена боровинка, екстракт от юка.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
Всички възрасти
Породи
Всички породи
Тегло
1-15 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL the PANTHER (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.