ESSENTIAL THE LITTLE LION 1.5кг
39.90
лв.
ESSENTIAL the LITTLE LION - пълноценното хранене е наш приоритет!
За тези невероятни и вечно завладяващи души - котенцата. Независимо от породата и очаквания размер, LITTLE LION е формулиран, приготвен и сготвен за вашето коте, наслаждавайте се от момента, в който е готово за пиршество*) до възраст 10-12 месеца. След тази възраст той или тя може да се наслади на една от нашите основни рецепти, специално създадени за възрастни котки и техните специфични потребности и изисквания - The Jaguar и The Panther.
*) Съвет: Навлажнете гранулите с вода, ако е необходимо по време на
преход на котето от мляко. Най-важното нещо за ESSENTIAL FOODS е нашите храни да помогнат на вашата котка да бъде здрава и да живее пълноценно и възможно най-дълго време.

ESSENTIAL the JAGUAR 3кг

 • Перфектен за всички котенца
  Перфектен за всички котенца, независимо от породата и очаквания размер за възрастни. LITTLE LION е разработен и приготвен така, че вашето коте да може да му се наслади от момента, в който е готово да приеме солидна храна, до 10-12 месечна възраст.
 • Качеството на ESSENTIAL
  Нашите рецепти за котки вече са доказали, че дават невероятни резултати на тези, които сервират JAGUAR. Сега даваме на котенцата още повече любов с представянето на ESSENTIAL The LITTLE LION.
 • 95% месни съставки
  Приготвена с прясно и сушено пилешко месо, патешко месо, сьомга, пъстърва, яйца - 95.0%, от които пресни продукти - 55.0%
  Зеленчуци,семена,билки,горски плодове и минерали -20.0 %,(общия процент на съставките е по-висок от 100 % ,тъй като използваме над 10 кг.съставки,за да произведем 10 кг. готова храна)
СЪСТАВКИ
 • Гресингамски патици
  Свободно отглеждани патици от региона Гресингам
 • Ross & Cobb пилета
  Пилетата са винаги британски
 • Шотландска сьомга
  Атлантическата сьомга е богат източник на Омега 3
 • Дъгова пъстърва
  Уловена в река Авон, близо до Солсбъри, Англия
 • Пресни яйца
  Яйцата са богат източник на протеин, аминокиселини и витамин Б
 • Спанак
  Богат на фолиева киселина, желязо и лутеин
 • Червени боровинки
  Срещу инфекции на пикочните пътища, сърдечно-съдови заболявания и дори рак
 • Пребиотик
  MOS, FOS и люцерна. Имат благоприятен ефект върху стомашно-чревната флора
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Приготвена с прясно и сушено пилешко месо, патешко месо, сьомга, пъстърва, яйца
95.0%
от които пресни продукти
55.0%
Протеини
41.0%
Мазнини
18.0%
Минерали/Сурова пепел
10%
Фибри
3.5%
Вода
7%
Омега 6
4.5%
Омега 3
1.1%
Калций
1.5%
Фосфор
1.2%
Глюкозамин
0.09%
Хондроитин
0.07%
Kcal/kg
3920
Рецепта
Прясно пилешко и патешко месо, сушено пилешко и патешко месо, прясна сьомга и пъстърва, картофи, пресни цели яйца, сладки картофи, грах, пресен пилешки черен дроб, пилешка мазнина, ленено семе, черен дроб, кълнове от люцерна, грахови фибри, масло от сьомга, витамини, минерали, червени боровинки, акай, боровинки, черници, ябълки, домати, портокали, круши, моркови, спанак, карфиол, водорасли, невен, женшен, зелен чай, джинджифил, пробиотична добавка.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
Малки котенца
Породи
Всички породи
Тегло
0-15 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL the LITTLE LION (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.