ESSENTIAL the JAGUAR 1.5 кг
147.82
лв.
Най-важното нещо за ESSENTIAL FOODS е нашите храни да помогнат на вашата котка да бъде здрава, да живее пълноценно и възможно най-дълго време.

ESSENTIAL the JAGUAR е специална храна без зърно за котки и котенца от всички породи и размери.

Приготвихме храна, която не само, че ще се хареса на вашата котка, но е много близо до това, с което котката ви би се хранила в природата. Това е най-вкусната храна за котки приготвяна някога.

Приготвена е от над 95% от нашите свободно отглеждани Гресингамски патици, регионални Ross & Cobb пилета, Шотландска сьомга, дъгова пъстърва и много питателни пресни яйца.

ESSENTIAL the JAGUAR 3кг

 • 100% без зърно
 • Пилешко, патешко, сьомга и пъстърва и цели пресни яйца
 • Изключително апетитна
СЪСТАВКИ
 • Гресингамски патици
  Свободно отглеждани патици от региона Гресингам
 • Ross & Cobb пилета
  Пилетата са винаги британски
 • Шотландска сьомга
  Атлантическата сьомга е богат източник на Омега 3
 • Дъгова пъстърва
  Уловена в река Авон, близо до Солсбъри, Англия
 • Пресни яйца
  Яйцата са богат източник на протеин, аминокиселини и витамин Б
 • Спанак
  Богат на фолиева киселина, желязо и лутеин
 • Червени боровинки
  Срещу инфекции на пикочните пътища, сърдечно-съдови заболявания и дори рак
 • Пребиотик
  MOS, FOS и люцерна. Имат благоприятен ефект върху стомашно-чревната флора
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Приготвена с прясно и сушено пилешко, патешко, сьомга, пъстърва, яйца
95.0%
от които пресни продукти
55.0%
Протеини
40.0%
Мазнини
17.0%
Минерали/Сурова пепел
9%
Фибри
3.5%
Вода
7%
Омега 6
4.5%
Омега 3
1.1%
Калций
1.5%
Фосфор
1.2%
Глюкозамин
0.09%
Хондроитин
0.07%
Kcal/kg
3920
Рецепта
Прясно пилешко и патешко месо, сушено пилешко и патешко месо, прясна сьомга и пъстърва, картофи, пресни цели яйца, сладки картофи, грах, пресен пилешки черен дроб, пилешка мазнина, ленено семе, черен дроб, кълнове от люцерна, грахови фибри, масло от сьомга, витамини, минера- ли, червени боровинки, акай, боровинки, черници, ябълки, домати, портокали, круши, моркови, спанак, карфиол, водорасли, невен, женшен, зелен чай, джинджифил, пробиотична добавка.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
Всички възрасти
Породи
Всички породи
Тегло
1-15 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL the JAGUAR (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.