Click to order
Essential Kingdom Living pâté 400g - мокра храна за кучета
8.90
лв.
Essential Kingdom Living pate е нашият вкусен пастет с парчета глиганско и свинско месо. Пълноценна храна или апетитен топинг за възрастни кучета от всички породи и размери.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ЧУДЕСАТА НА ПАСТЕТИТЕ
Висококачествените пастети като нашите са вкусен начин да се наслади вашето куче на храната. Ако все още не сте сигурни, просто изчакайте кучето ви да опита за първи път и ще разберете за какво говорим. Освен многобройните си качества на вкус и текстура, пастетът предлага набор от хранителни ползи благодарение на високото съдържание на вода. Няма да ви отегчаваме с еволюционната история на това или да изброяваме всички многобройни предимства, но ще си позволим да споменем само някои от тях, за да отворим очите ви за чудесата на пастета:

1/ Предлага превъзходно усвояване, тъй като хранителните вещества се доставят в „мокра форма".

2/ По-лесно се дъвче, има по-бързо преминаване през стомаха и на всичкото отгоре се разгражда по-добре – всичко това води до по-лесно храносмилане.

3/ Благодарение на високото си съдържание на вода, пастетът естествено помага на вашето куче да остане хидратирано. Идеален е за тези, които са склонни да забравят да пият достатъчно вода през целия ден.

4/ Това е вид храна, която е подходяща за всички етапи от живота, включително тези, в които имате по-малко или никакви зъби.

5/ Пастетът може да се направи по-щадящ, на по-ниска температура.

6/ С ниско съдържание на нишесте, богат на месо и приготвен при по-ниска температура, нашият пастет е повече от BOF доказан с цел поддържане на нивата на кръвната захар на вашето куче стабилни.

3кг SMALL SIZE ESSENTIAL the BEGINNING

 • 100% без зърно
 • Отговаря на BOF принципа
 • Глиганско и свинско месо, подправени с нашия уникален микс от растения и горски плодове.
 • Любим продукт на всички кученца!
СЪСТАВКИ
 • Глиганско месо
  Глиганът има уникален, пикантен вкус и има достатъчно протеини в комбинация със сравнително ниско съдържание на мазнини.
 • Свинско месо
  Прасето е добър източник на протеини, като в същото предлага достатъчно количество витамини и минерали, като ниацин, рибофлавин, Витамин В1 и В6, цинк и калий.
 • Годжи бери
  Малките червени годжи бери са пълни с антиоксиданти и особено богати на фибри, желязо, витамин А и витамин С.
 • Спирулина
  Спирулината е водорасло, което е особено богато на антиоксиданти, витамини и минерали.
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Протеини
9.0%
Мазнини
7.0%
Минерали/Сурова пепел
2.5%
Фибри
0.8%
Вода
78.0%
Метаболизирана енергия
1090 kcal/kg
Рецепта
Месо от глиган (26%), свински сърца (20%), свинска трахея (19%), грахово брашно (2%), червена боровинка (1%), боровинка (1%), годжи бери (1%), къпина ( 1%), лигноцелулоза, калциев карбонат, водорасли (0,2%), зелен чай (0,2%), невен (0,2%), джинджифил (0,2%), спирулина (0,2%).

Хранителни добавки на кг
Витамин A (3a672a) 800 IU, витамин D3 (3a671) 250 IU, цинк (3b606) 10,0 mg, желязо (3b106) 8,0 mg, манган (3b504) 2,4 mg, йод (3b201) 0,6 mg.
Подходяща за:
Възраст
Кученца и млади кучета
Породи
Всички породи и размери
Тегло
1-10 кг, 11-30 кг, 31-50 кг, +50 кг
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL FOODS PATES (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.