Essential Superior Living pâté 400g - мокра храна за кученца
8.90
лв.
Essential Superior Living pate е нашият вкусен пастет с пачета патешко и пилешко месо. Пълноценна храна или апетитен топинг за възрастни кучета от всички породи и размери.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ЧУДЕСАТА НА ПАСТЕТИТЕ
Висококачествените пастети като нашите са вкусен начин да се наслади вашето куче на храната. Ако все още не сте сигурни, просто изчакайте кучето ви да опита за първи път и ще разберете за какво говорим. Освен многобройните си качества на вкус и текстура, пастетът предлага набор от хранителни ползи благодарение на високото съдържание на вода. Няма да ви отегчаваме с еволюционната история на това или да изброяваме всички многобройни предимства, но ще си позволим да споменем само някои от тях, за да отворим очите ви за чудесата на пастета:

1/ Предлага превъзходно усвояване, тъй като хранителните вещества се доставят в „мокра форма".

2/ По-лесно се дъвче, има по-бързо преминаване през стомаха и на всичкото отгоре се разгражда по-добре – всичко това води до по-лесно храносмилане.

3/ Благодарение на високото си съдържание на вода, пастетът естествено помага на вашето куче да остане хидратирано. Идеален е за тези, които са склонни да забравят да пият достатъчно вода през целия ден.

4/ Това е вид храна, която е подходяща за всички етапи от живота, включително тези, в които имате по-малко или никакви зъби.

5/ Пастетът може да се направи по-щадящ, на по-ниска температура.

6/ С ниско съдържание на нишесте, богат на месо и приготвен при по-ниска температура, нашият пастет е повече от BOF доказан с цел поддържане на нивата на кръвната захар на вашето куче стабилни.

3кг SMALL SIZE ESSENTIAL the BEGINNING

 • 100% без зърно
 • Отговаря на BOF принципа
 • Пилешко и патешко месо, подправени с масло от сьомга и нашия уникален микс от растения и горски плодове.
 • Любим продукт на всички кученца!
СЪСТАВКИ
 • Патешко месо
  Освен изискан вкус, патицата е богата на витамини и минерали, заедно със здравословни мастни киселини като Омега 3 и Омега 6.
 • Пилешко месо
  Пилешкото месо е протеинов източник, богат на незаменими аминокиселини, освен това е добър източник на витамини и минерали, включително витамин В и желязо.
 • Годжи бери
  Малките червени годжи бери са пълни с антиоксиданти и особено богати на фибри, желязо, витамин А и витамин С.
 • Зелен чай
  Зеленият чай е известен с многото си ползи за здравето - подобрява функцията на мозъка, поддържа здравословното тегло, подобрява кондицията на кожата и козината и много други.
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Протеини
9.0%
Мазнини
7.5%
Минерали/Сурова пепел
2.3%
Фибри
0.8%
Вода
78%
Метаболизирана енергия
1 100 kcal/kg
Рецепта
Патешко месо (27%), пилешко месо (17%), пилешки сърца (12%), пилешки воденички (9%), ябълки (2%), грахово брашно (2%), масло от сьомга (1%), червена боровинка (1%), боровинка (1%), годжи бери (1%), къпина (1%), лигноцелулоза, калциев карбонат, водорасли (0,2%), зелен чай (0,2%), невен (0,2%), джинджифил (0,2%), спирулина (0,2%).

Хранителни добавки на кг
Витамин A (3a672a) 1000 IU, витамин D3 (3a671) 300 IU, цинк (3b606) 12,5 mg, желязо (3b106) 10 mg, манган (3b504) 3 mg, йод (3b201) 0,8 mg.
Подходяща за:
Възраст
Възрастни
Породи
Всички породи и размери
Тегло
1-10 кг, 11-30 кг, 31-50 кг, +50 кг
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL FOODS PATES (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.