ESSENTIAL THE BEGINNING - LARGE BREED 2 х 10 кг
318.42
лв.
ESSENTIAL THE BEGINNING - LARGE BREED е специфично формулирана за кученца и подрастващи кучета, които в зряла възраст ще достигнат тегло над 15 kg. Храната е разработена перфектно да поддържа специфичната фаза на растеж, през която преминават едрите подрастващи кучета. Нашите съставки са от най-високо качество, каквото ще се научите да очаквате от ESSENTIALS. Храната е без зърнени култури и следва нашия BOF принцип.

Приготвена с 74.0% прясно и сушено пилешко, патешко, сьомга, пъстърва, яйца.

СЪВЕТ: Препоръчваме да храните с THE BEGINNING - LARGE BREED до 13 – 28 месечна възраст.

ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED 2 х 12кг

 • 100% без зърно
 • Отговаря на BOF принципа
 • Приготвена с минимум 74% яйца, пилешко, патешко, сьомга и пъстърва
 • Британски свободно отглеждани пилета
СЪСТАВКИ
 • Гресингамски патици
  Свободно отглеждани патици от региона Гресингам
 • Ross & Cobb пилета
  Пилетата са винаги британски
 • Шотландска сьомга
  Атлантическата сьомга е богат източник на Омега 3
 • Дъгова пъстърва
  Уловена в река Авон, близо до Солсбъри, Англия
 • Пресни яйца
  Яйцата са богат източник на протеин, аминокиселини и витамин Б
 • Сладки картофи
  От сортовете Beauregard и Jewel. С високо съдържание на протеин и очевиден избор за всички наши менюта, като незаменима част от нашия BOF принцип
 • Червени боровинки
  Срещу инфекции на пикочните пътища, сърдечно-съдови заболявания и дори рак
 • Пребиотик
  MOS, FOS и люцерна. Имат благоприятен ефект върху стомашно-чревната флора
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Приготвена с прясно и сушено пилешко, патешко, сьомга, пъстърва, яйца
74.0%
от които пресни продукти
48.0%
Протеини
28.0%
Мазнини
16.0%
Минерали/Сурова пепел
7.5%
Фибри
3.5%
Вода
8.5%
Омега 6
2.5%
Омега 3
1.6%
Калций
1.4%
Фосфор
1.3%
Глюкозамин
0.09%
Хондроитин
0.07%
Kcal/kg
3620
Рецепта
Прясно пилешко и патешко, сладки картофи, сушено пилешко и патешко, грах, прясна сьомга и пъстърва, пресни цели яйца, ленено семе, пилешка мазнина, картофи, черен дроб, кълнове от люцерна, витамини, минерали, MOS (мананолигозахариди), FOS (фруктоолигозахариди), глюкозамин, хондроитин, MSM (метилсулфонилметан), червени боровинки, акай, боровинки, черници, ябълки, домати, портокали, круши, моркови, спанак, карфиол, водорасли, невен, женшен, зелен чай, джинджифил.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
2-13 месеца
Породи
Бордър коли, Коли, Английски спрингър шпаньол, Голдън ретривър, Лабрадор ретривър, Нюфаундленд, Ротвайлер, Германско овчарско куче, Бернско пастирско куче и др.
Тегло
31-50 КГ, +50 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL the BEGINNING - LARGE BREED (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.