ESSENTIAL NAUTICAL LIVING 2 х 10 кг
340.02
лв.
ESSENTIAL NAUTICAL LIVING е нашата безкомпромисна храна за пораснали кучета от всички породи. Както името предполага, NAUTICAL LIVING е приготвена с прясна сьомга, пъстърва, херинга и сезонни риби. Нашите съставки са от най-високо качество, каквото ще се научите да очаквате от ESSENTIALS. Храната е без зърнени култури и следва нашия BOF принцип.

Приготвена със 77.0% сьомга, пъстърва, херинга, сезонни риби и яйца..

СЪВЕТ: При сърбеж, пърхот и смяна на козина - NAUTICAL LIVING е особено богата на Omega-3 мастни киселини, които могат да помогнат за възстановяване на кожата и козината.

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING 2 х 12кг

 • 100% без зърно
 • Отговаря на BOF принципа
 • За здрава и блестяща козина
 • Приготвена с минимум 77% пресни и сушени сьомга, пъстърва, херинга, сезонни риби и цели пресни яйца
СЪСТАВКИ
 • Дива херинга
  прясно уловена дива херинга от английския бряг
 • Дъгова пъстърва
  Уловена в река Авон, близо до Солсбъри, Англия
 • Шотландска сьомга
  Атлантическата сьомга е богат източник на Омега 3
 • Спанак
  Богат на фолиева киселина, желязо и лутеин
 • Пресни яйца
  Яйцата са богат източник на протеин, аминокиселини и витамин Б
 • Портокали
  Богати на витамин С
 • Зелен чай
  Известен с многото си ползи за здравето
 • Пребиотик
  MOS, FOS и люцерна. Имат благоприятен ефект върху стомашно-чревната флора
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Приготвена с пресни и сушени сьомга, пъстърва, херинга, сезонни риби и цели пресни яйца
77.0%
от които пресни продукти
55.0%
Протеини
30.0%
Мазнини
16.0%
Минерали/Сурова пепел
8.5%
Фибри
3.5%
Вода
8.5%
Омега 6
1.0%
Омега 3
4.0%
Калций
1.7%
Фосфор
1.2%
Глюкозамин
0.09%
Хондроитин
0.07%
Kcal/kg
3580
Рецепта
Прясна сьомга и пъстърва, сладки картофи, сушена херинга, грах, сушена сьомга, пресни цели яйца, прясна херинга и сезонни риби, масло от сьомга, ленено семе, кълнове от люцерна, бульон от сьомга, картофи, грахови фибри, витамини, минерали, MOS (мананолигозахариди), FOS (фруктоолигозахариди), глюкозамин, хондроитин, MSM (метилсулфонилметан), червени боровинки, акай, боровинки, черници, ябълки, домати, портокали, круши, моркови, спанак, карфиол, водорасли, невен, женшен, зелен чай, джинджифил.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
+12 месеца
Породи
Бордър коли, Коли, Бигъл, Кокер шпаньол, Английски спрингър шпаньол, Френски булдог, Голдън ретривър, Лабрадор ретривър, Нюфаундленд, Ротвайлер, Германско овчарско куче, Бернско пастирско куче и др.
Тегло
15-80 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL NAUTICAL LIVING (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.
ПРЕПОРЪКИ ЗА ХРАНЕНЕ
Дребни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Средни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Едри кучета
Тегло в килограми в зряла възраст