4 х 2.5 кг SMALL SIZE ESSENTIAL ESTATE LIVING
215.64
лв.
ESSENTIAL ESTATE LIVING SMALL SIZE е уникална храна приготвена със свободно отглеждани британски агнета и елени. Разработена е да поддържа нормални нива на активност на пораснали кучета от всички породи. Нашите съставки са от най-високо качество, каквото ще се научите да очаквате от ESSENTIALS. Храната е без зърнени култури и следва нашия BOF принцип.

Приготвена със 74.0% прясно и сушено агнешко, еленско, патешко и яйца.

СЪВЕТ: Може да разнообразявате като предлагате също ESSENTIAL NAUTICAL LIVING SMALL SIZE и ESSENTIAL SUPERIOR LIVING SMALL SIZE.

4 х 3кг SMALL SIZE ESSENTIAL ESTATE LIVING

 • 100% без зърно
 • Отговаря на BOF принципа
 • Приготвена с минимум 74% свободно отглеждани агнета, елени и пресни цели яйца
 • Подходяща за капризни кучета
СЪСТАВКИ
 • Британски агнета
  Месо от свободно отглеждани британски агнета
 • Елени
  Месо от елени от ферма в Йоркшир, Англия
 • Пресни яйца
  Яйцата са богат източник на протеин, аминокиселини и витамин Б
 • Сладки картофи
  От сортовете Beauregard и Jewel. С високо съдържание на протеин и очевиден избор за всички наши менюта, като незаменима част от нашия BOF принцип
 • Розмарин
  Използваме розмарин, за да запазим нашите храни за по-дълъг период от време и възможно най-щадящо, без изкуствени консерванти.
 • Джинджифил
  Съдържа много антиоксиданти и е с много ползи за здравето.
 • Червени боровинки
  Срещу инфекции на пикочните пътища, сърдечно-съдови заболявания и дори рак
 • Пребиотик
  MOS, FOS и люцерна. Имат благоприятен ефект върху стомашно-чревната флора
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Прясно и сушено агнешко и еленско месо, пилешко месо и пресни цели яйца
74.0%
от които пресни продукти
40.0%
Протеини
30.0%
Мазнини
16.0%
Минерали/Сурова пепел
8%
Фибри
3.5%
Вода
8.5%
Омега 6
2.8%
Омега 3
1.7%
Калций
1.8%
Фосфор
1.3%
Глюкозамин
0.09%
Хондроитин
0.07%
Kcal/kg
3580
Рецепта
Прясно агнешко и еленско месо, сладки картофи, сушено агнешко месо, грах, пресни цели яйца, сушено пилешко месо, картофи, ленено семе, агнешка мазнина, кълнове от люцерна, черен дроб, витамини, минерали, MOS (мананолигозахариди), FOS (фруктоолигозахариди), глюкозамин, хондроитин, MSM (метилсулфонилметан), червени боровинки, акай, боровинки, черници, ябълки, домати, портокали, круши, моркови, спанак, карфиол, водорасли, невен, женшен, зелен чай, джинджифил.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
+12 месеца
Породи
Йоркширски териер, Дакел, Той пудел, Мопс, Померан, Малък немски шпиц, Чихуахуа, Джак Ръсел териер, Японски хин, Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол, Пинчер, Пекинез и др.
Тегло
1-10 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL ESTATE LIVING (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.
ПРЕПОРЪКИ ЗА ХРАНЕНЕ
Дребни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Средни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Едри кучета
Тегло в килограми в зряла възраст