4 х 2.5 кг SMALL SIZE ESSENTIAL BALANCE
143.64
лв.
ESSENTIAL BALANCE SMALL SIZE е еднопротеинова храна, в която пуешко, ориз и овес са основни съставки.
• Търсите нископротеинова храна? BALANCE съдържа само 20% протеини. Може да увеличите протеина по желание като смесите BALANCE с всяка от нашите LIVING храни.
• Вашето куче страда от редки, диарични изпражнения? Комбинацията от пуешко, ориз и овес е внимателно подбрана да балансира храносмилателната система.
• Вашето куче страда от алергия причинена от определени съставки? BALANCE е еднопротеинова храна.


Не съдържа яйца, пилешко, агнешко, говеждо или риба.

СЪВЕТ: BALANCE е значително по-различна от другите ни храни, така че моля прочетете предназначението внимателно, преди да изберете BALANCE.

4 х 3 кг SMALL SIZE ESSENTIAL BALANCE

 • Месо от свободно отглеждани пуйки
 • Качество - цена
 • Не съдържа алергени
СЪСТАВКИ
 • Пуешко месо
  Свободно отглеждани пуйки от породата Норфолк
 • Овес
  Овесът е от най-добрите зърнени продукти, според нас. Отгледан и пожънат във Великобритания.
 • Ориз
  Използваме най-добия ориз, който можем да намерим за нашата храна BALANCE.
 • Алфалфа
  Още едно от малките чудеса на Земята. Пълна с витамини, минерални соли, аминокиселини, ензими и фибри.
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
Продуктово описание
Приготвена с прясно и сушено пилешко, патешко, сьомга, пъстърва, яйца
80.0%
от които пресни продукти
45.0%
Протеини
30.0%
Мазнини
18.0%
Минерали/Сурова пепел
8%
Фибри
3.5%
Вода
8.5%
Омега 6
2.8%
Омега 3
1.6%
Калций
1.6%
Фосфор
1.3%
Глюкозамин
0.09%
Хондроитин
0.07%
Kcal/kg
3700
Рецепта
Прясно приготвено и сушено пуешко месо, ориз, овес, цяло ленено семе, пуешки бульон, пуешка мазнина, цвеклова пулпа, алфалфа, минерали, витамини, добавка омега 3, натурални водорасли, екстракт от цикория и юка, калций карбонат, глюкозамин, хондроитин сулфат.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
+12 месеца
Породи
Йоркширски териер, Дакел, Той пудел, Мопс, Померан, Малък немски шпиц, Чихуахуа, Джак Ръсел териер, Японски хин, Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол, Пинчер, Пекинез и др.
Тегло
1-10 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL BALANCE (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принцип, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.
ПРЕПОРЪКИ ЗА ХРАНЕНЕ
Дребни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Средни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Едри кучета
Тегло в килограми в зряла възраст