Click to order
Вашата поръчка
Total: 
Име и фамилия*
Email*
Телефон*
Град/Село*
Адрес*
Пощенски код
Доставка*
Доставка 5 лв при поръчки до 100 лв / безплатна при поръчки над 100 лв
Payment method
3 кг SMALL SIZE ESSENTIAL BALANCE
39.90
лв.
ESSENTIAL BALANCE SMALL SIZE е еднопротеинова храна, в която пуешко, ориз и овес са основни съставки.
• Търсите нископротеинова храна? BALANCE съдържа само 20% протеини. Може да увеличите протеина по желание като смесите BALANCE с всяка от нашите LIVING храни.
• Вашето куче страда от редки, диарични изпражнения? Комбинацията от пуешко, ориз и овес е внимателно подбрана да балансира храносмилателната система.
• Вашето куче страда от алергия причинена от определени съставки? BALANCE е еднопротеинова храна.


Не съдържа яйца, пилешко, агнешко, говеждо или риба.

СЪВЕТ: BALANCE е значително по-различна от другите ни храни, така че моля прочетете предназначението внимателно, преди да изберете BALANCE.

3кг SMALL SIZE ESSENTIAL BALANCE

Месо от свободно отглеждани пуйки
Качество - цена
Не съдържа алергени
СЪСТАВКИ
Пуешко месо
Свободно отглеждани пуйки от породата Норфолк
Овес
Овесът е от най-добрите зърнени продукти, според нас. Отгледан и пожънат във Великобритания.
Ориз
Използваме най-добия ориз, който можем да намерим за нашата храна BALANCE.
Алфалфа
Още едно от малките чудеса на Земята. Пълна с витамини, минерални соли, аминокиселини, ензими и фибри.
ВСЯКА СЪСТАВКА
Е ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНА
ПРОДУКТОВО ОПИСАНИЕ
РЕЦЕПТА
ПОДХОДЯЩА ЗА:
Продуктово описание
Протеини
20.0%
Мазнини
10.0%
Минерали/Сурова пепел
8.5%
Фибри
4.0%
Вода
8.5%
Омега 6
1.9%
Омега 3
0.8%
Калций
1.4%
Фосфор
0.9%
Глюкозамин
185 мг/кг
Хондроитин
130 мг/кг
Kcal/kg
3450
Рецепта
Прясно приготвено и сушено пуешко месо, ориз, овес, цяло ленено семе, пуешки бульон, пуешка мазнина, цвеклова пулпа, алфалфа, минерали, витамини, добавка омега 3, натурални водорасли, екстракт от цикория и юка, калций карбонат, глюкозамин, хондроитин сулфат.

Температура на приготвяне: 90 градуса (°C).
Подходяща за:
Възраст
+12 месеца
Породи
Йоркширски териер, Дакел, Той пудел, Мопс, Померан, Малък немски шпиц, Чихуахуа, Джак Ръсел териер, Японски хин, Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол, Пинчер, Пекинез и др.
Тегло
1-10 КГ
Ръководство за продукта
• ESSENTIAL BALANCE (english)
За първи път купувате
Essential Foods?
ЗА ПЪРВИ ПЪТ КУПУВАТЕ ESSENTIALS? С първата опаковка ESSENTIALS настъпва хранителна промяна в начина на живот. Постепенно въвеждайте ESSENTIALS за 4-7 дни или можете да направите смяната за един ден – работи еднакво добре. Най-важният момент е да коригирате количеството на дневните порции, така че да отговарят на вашия домашен любимец. Прехранването ще доведе до по-меки изпражнения. Затова ви съветваме през първите 2-3 седмици да определите коректната големина на порцията. Когато изпражненията на домашния любимец са твърди и той се чувства добре, означава, че сте намерили точното количество на порцията. Всичко, което трябва да направите сега е да се насладите на всички предимства на ESSENTIALS.
BOF ПРИНЦИПЪТ
Съхранение
BOF Принципът
BOF – СЕНЗАЦИЯ СРЕД ХРАНИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Behavioral Optimizing Foods (BOF) /Оптимизираща поведението храна/ е принципа, почитащ многото предимства за поддържане на нивата на кръвната захар в кръвта стабилни през целия ден. В ESSENTIAL FOODS постигнахме точно това с нашите променящи живота, награждавани храни. BOF гарантира стабилността на нивата на кръвната захар на вашето куче. Високото съдържание на прясно месо и ниската температура на приготвяне означават, че кучето ви получава изключителни хранителни вещества в сравнение с масовите марки храни за домашни любимци. Резултатите с BOF са зашеметяващи. Храненето с ESSENTIALS ще повлияе позитивно на психическото развитие и равновесие на вашето куче. Някои хора споделят, че има драматична промяна в поведението, други забелязват по-малка промяна, но подобрение винаги има.
Съхранение
Препоръчваме да се използва оригиналният ESSENTIAL the FOOD BOX. Храната трябва да се съхранява на хладно, сухо място, при температури от 5 до 18 °C; далеч от директна слънчева светлина и в херметически затворен контейнер. Това гарантира, че последната порция ще бъде толкова добра колкото и първата от всяка опаковка.
ПРЕПОРЪКИ ЗА ХРАНЕНЕ
Дребни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Средни кучета
Тегло в килограми в зряла възраст
Едри кучета
Тегло в килограми в зряла възраст